B&B
 Logeren bij de burgemeester

Gastenboek

Wij stellen suggesties of opmerkingen op prijs. Graag ontvangen wij die in ons gastenboek.

 

Gastenboek

10 berichten op 2 pagina's
Katrien en Patriek. Myriam en Herman Wille en De Dobbelaere
07-07-22 10:00:37
Wij hebben super genoten van het logeren bij jullie B&B. Marleen en Koos gaven ons een zeer aangenaam verblijf. Wij voelden ons zeer welkom. Wat een fijne familie om bij te logeren. We voelden ons direct thuis. Alles was in orde : ontvangst met koffie; 2 goed uitgeruste ,nette en grote kamers met passende badkamer ; aparte zitplaats met een gevulde frigo ; aangename tuin ; zeer uitgebreid ontbijt ( met een prachtig boeket op tafel ! ). We konden nog zelfs nog een lunchpakket meenemen; fietsenstalling met plaats om de fiets op te laden ..
Kortom alles wat een mens nodig heeft om een schitterend verblijf te hebben. Wij hadden een fijne vakantie. Bedankt hiervoor ! Deze B&B is een aanrader voor wie de streek wil verkennen !
Trix Arensman
19-03-22 09:11:21
Wat kan ik anders dan me bij alle reeds gegeven complimenten aansluiten! Petje af voor Marleen en Koos. Zij bieden mij een mogelijkheid om op een heel prettige manier mijn geboortedorp te bezoeken. Daar dank ik ze hartelijk voor. Een aanwinst voor Stad!
Hans & Thea Bleijenburg
23-02-22 21:33:26
Koos en Marleen, wat een prachtige B&B hebben jullie er van gemaakt. Met aandacht voor details en kleur ingericht, een heerlijke douche en alles spic en span. Samen met een uitgebreid ontbijt en jullie enorme gastvrijheid een plek om niet te vergeten. Ondanks de storm en regen hebben wij een heerlijk verblijf bij jullie gehad en het was fijn om jullie te ontmoeten, wij komen zeker nog een keer terug.
Marice Binnekade
11-01-22 15:30:01
Heerlijke overnachting gehad bij B&B logeren bij de burgemeester.
Warm en hartelijk ontvangst door Koos en Marleen!
Heerlijk geslapen, lekkere douche en alles tip top in orde! Ik zeg: tot heel snel weer! Gr Marice.
Elco en Angelien Kroek-Leenen
05-12-21 18:44:06
Na een hartelijke en warme ontvangst een heerlijke overnachting gehad in de Kijker. De B&B is ruim, schoon en het bed slaapt grandioos. Koos en Marleen zijn een geweldige gastheer en -vrouw!
Vanmorgen na een lekker en overvloedig ontbijt voldaan huiswaarts gekeerd.
Dit is een aanrader!
Tonen: 5  10


 
E-mailen
Bellen
Info