B&B
 Logeren bij de burgemeester

Gastenboek

Wij stellen suggesties of opmerkingen op prijs. Graag ontvangen wij die in ons gastenboek.

 

Gastenboek

14 berichten op 3 pagina's
Erik & Mariëlle Van de Ven
26-05-23 08:08:32
Tijdens de KunstKijk mochten wij een nacht bij De Burgemeester logeren.
Dat was al een feestje op zich!
Zeer hartelijke ontvangst, sfeervolle kamer in een monumentaal pand en een heerlijk, uitgebreid ontbijt.
Marleen en Koos, bedankt voor jullie gastvrijheid en hartelijkheid!
Adri en Wouter Slob met onze echtgenoten Slob
20-05-23 08:34:02
Wat hebben wij genoten van een heerlijk weekend in ons geboortehuis. Het was natuurlijk na 60 jaar heel anders dan in onze tijd maar er waren nog tekeningen uit onze tijd. De kamers zijn prachtig, wij hebben heerlijk geslapen. De extra ruimte boven gaf ons een plek om samen te lunchen en voor een spelletje. Het ontbijt was heerlijk. Marleen en Koos hebben er een heel mooi huis van gemaakt en ons verwarmd met hun sublieme gastvrijheid waarvoor heel hartelijk dank!
Marleen en Julienne Gombeer
14-09-22 11:58:36
Verbleven in Hare Majesteit. Ruime kamer met zithoek en eigen badkamer. Leuk boeketje op het salontafeltje. Zeer rustige omgeving. Voelden ons dadelijk welkom bij jullie. Goed ontvangen met koffie/thee en een leuke babbel. Ontbijt subliem. Te veel om op te krijgen. Ook leuke uitvalbasis voor fietstochten, wandelingen en dergelijke. Adresje om te onthouden. Nogmaals bedankt voor jullie gastvrijheid. We hebben er van genoten.
Laurens Huizer
05-09-22 14:38:06
Belgische gasten een verblijf aangeboden bij Koos en Marleen. Mede bijzonder omdat de de B&B gevestigd is in mijn ouderlijk huis.
Gasten spraken over een heerlijk verblijf, en het uitstekend verzorgde gezamenlijke ontbijt was perfect. Voor herhaling vatbaar.
Hartelijk bedankt voor de gastvrijheid!
Katrien en Patriek. Myriam en Herman Wille en De Dobbelaere
07-07-22 10:00:37
Wij hebben super genoten van het logeren bij jullie B&B. Marleen en Koos gaven ons een zeer aangenaam verblijf. Wij voelden ons zeer welkom. Wat een fijne familie om bij te logeren. We voelden ons direct thuis. Alles was in orde : ontvangst met koffie; 2 goed uitgeruste ,nette en grote kamers met passende badkamer ; aparte zitplaats met een gevulde frigo ; aangename tuin ; zeer uitgebreid ontbijt ( met een prachtig boeket op tafel ! ). We konden nog zelfs nog een lunchpakket meenemen; fietsenstalling met plaats om de fiets op te laden ..
Kortom alles wat een mens nodig heeft om een schitterend verblijf te hebben. Wij hadden een fijne vakantie. Bedankt hiervoor ! Deze B&B is een aanrader voor wie de streek wil verkennen !
Tonen: 5  10   20


 
E-mailen
Bellen
Info