B&B
 Logeren bij de burgemeester

Gastenboek

Wij stellen suggesties of opmerkingen op prijs. Graag ontvangen wij die in ons gastenboek.

 

Gastenboek

14 berichten op 3 pagina's
Miranda van Meurs
25-10-21 13:28:31
Wat was het fijn om bij jullie te zijn. Het voelde heel welkom, bij aankomst een kop thee of koffie aan de keukentafel. De kamer en badkamer zo mooi en compleet. Super rustig, heerlijk geslapen en een fantastisch ontbijt. We hopen zeker nog eens terug te komen.
Anja van Eck en Jan Timmer van Eck
25-10-21 12:39:34
Wij hebben genoten van het logeren bij de burgemeester. De ontvangst door Marleen en Koos, en Sara, was allerhartelijkst en de luxe en zorg was een extra kadootje. De majesteitskamer was prachtig, ruim en mooi en van alle gemakken voorzien. Het ontbijt was heerlijk en met veel aandacht. Deze B&B is een aanwinst voor het mooie dorp Stad aan Haringvliet en voor het eiland Goeree Overflakkee. Wij komen zeker terug!
Jaap & Miranda Molendijk
01-10-21 15:13:35
Fantastisch verblijf gehad. Aan alles is gedacht en tot in de puntjes verzorgt. Mooi en sfeervol ingericht. Heerlijk ontbijt en gastvrij ontvangst
Een aanrader
Maria en Paul van Zantvoort
28-08-21 12:26:41
Heerlijk weekendje gehad in het voor ons onontdekte Goeree-Overflakkee🏖️, met pareltjes van dorpjes als Goedereede, Stellendam en Middelharnis, maar ook natuur met strand, slufter en vogelobservatorium het Tij. Allemaal bezocht vanuit het rustige dorpje: Stad aan het Haringvliet, waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan en waar Marleen en Koos van Rijn niets aan het toeval hadden overgelaten om hun gasten te laten genieten in hun B&B "Logeren bij de burgemeester". In een woord geweldig. Ga zo door.
Tonen: 5  10   20


 
E-mailen
Bellen
Info